Accommodatie

De accommodatie is een aparte studio op ons terrein. De studio beschikt over een pantry met spoelbak, volledige keukeninrichting en een 2-pits electrisch kookstel waardoor je een eenvoudige maaltijd kunt maken als je geen gebruik maakt van ontbijt, lunch of diner.  Uiteraard zijn een koffiezet apparaat, waterkoker en theepot met theelichtje aanwezig. In de tafelmodel koelkast kan je zelf voedsel en drinken koel bewaren. Het is uitermate sfeervol ingericht en een laptop met groot beeldscherm en geluidsboxen is aanwezig als je daar gebruik van wilt maken. Je hebt dan de beschikking over een zeer uitgebreide collectie films, muziek en meditaties. 

Ook liggen er tijdschriften, staan er boeken en kan je diverse sets met inzichtkaartjes gebruiken. Twee luxe boxsprings van ruim formaat 90 x 210 cm zorgen dat je heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. Deze zijn tevens als bank te gebruiken. Daarnaast kan je kiezen uit twee heerlijke lage fauteuils om in weg te zakken en lekker samen te praten als je met z'n twee├źn bent. Een eettafel met twee luxe fauteuils zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van de culinaire maaltijden. Je kunt zelf bepalen welke kleur verlichting je wilt en naast moderne wandspots hangen er prachtige oosterse lampen. 

Er zijn openslaande deuren naar het terras die voorzien zijn van horren. Ook is er een raam dat je kunt openen, uiteraard eveneens voorzien van een hor. In de berging van de studio kan je je kleding en jassen ophangen en eveneens je schoenen kwijt. Daar staan ook de fietsen die je kunt gebruiken. De luxe uitgevoerde badkamer heeft een ruime douche, toilet, spoelbakje, spiegel en kastje om je toiletspullen kwijt te kunnen. Ook is er een radiator om je handdoeken te laten drogen bij nat weer. Voor de studio staat een heerlijke picknicktafel waar je als het weer het toelaat tot laat overdekt kunt buiten zitten en naar de schitterende sterrenhemel kijken. 

Je wordt aan de oostkant wakker met de opkomende zon en achter de studio kan je van een prachtige zonsondergang in het westen genieten. Ook kan je gebruik maken van de diverse zitjes op het terrein of van de vuurplaats of buitenkachel. Elk seizoen heeft zijn voordelen, als de zon schijnt geniet je van het buitenleven, uitkijkend over de landerijen achter het IJsselmeer. Als het regent of sneeuwt, geniet je van de heerlijke rustige en sfeervolle accommodatie binnen.